Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου

(+30) 28410 83009 easylasithi@gmail.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 14/ 2017                                                        Άγιος Νικόλαος 11 Φεβρουαρίου 2017

                                                                                                                           ΠΡΟΣ
                                                                                                     Όλα τα μέλη της ΕΑΥΝ Λασιθίου

 

 

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 08-02-2017 και ώρα 12.30, στα γραφεία της Ένωσης στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο και αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών την 03/03/2017 αφού, λήφθηκε υπόψη η ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που είχε πραγματοποιηθεί την 28/01/2017 στην αίθουσα συγκέντρωσης προσωπικού στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.
Την Παρασκευή 03 Μαρτίου 2017 και από ώρες 10:00 έως 18:00 θα διενεργηθούν ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ στον Άγιο Νικόλαο (αίθουσα συγκέντρωσης-εκδηλώσεων), στην Ιεράπετρα (κτίριο αστυνομικών υπηρεσιών) και στη Σητεία (κτίριο αστυνομικών υπηρεσιών).
Όσοι επιθυμείτε να θέσετε ως μέλη Διοικητικού Συμβουλίου , ως Αντιπρόσωποι στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Π.Ο.Α.Σ.Υ., ως εκπρόσωποι στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ως μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής ή ως μέλη του Συμβουλίου Μεταθέσεων μπορείτε να υποβάλετε τις αιτήσεις σας στα γραφεία της Ένωσης μας έως την 19/02/2017 και ώρα 24:00 (ήτοι δώδεκα (12) ημέρες νωρίτερα σύμφωνα με το άρθρο 15 του καταστατικού). Έντυπα αιτήσεων υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Ένωσής μας http://easyl.gr/. (χρήσιμα έντυπα – αρχεία για κατέβασμα) και μπορείτε να τα παραδώσετε στον Πρόεδρο ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεώργιο ή στον Γενικό Γραμματέα ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗ Πέτρο είτε να τις αποστείλετε στο FAX 28410-83009 ή ηλεκτρονικά στο email της Ένωσης.
Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν τα μέλη τα οποία είναι οικονομικά τακτοποιημένα (οικονομικά τακτοποιημένα είναι όλα τα μέλη εγγεγραμμένα της Ένωσης καθώς και τα μέλη που αιτηθούν την εγγραφή τους μέχρι και την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας).
Γνωρίζεται ακόμα ότι τα ίδια μέλη δεν μπορούν ταυτόχρονα να είναι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή, ενώ ο περιορισμός αυτός δεν ισχύει για τους Αντιπροσώπους της Π.Ο.ΑΣ.Υ., Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Συμβούλιο Μεταθέσεων.-

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣΥΛ

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γενικός Γραμματέας

Καρτσακης Γεώργιος                                          Χρυσουλάκης Πέτρος