Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου

(+30) 28410 83009 easylasithi@gmail.com

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΕΟΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

οι μέρες των Χριστουγέννων και το θαύμα της γέννησης του Θεανθρώπου μας βρίσκουν όλους, πολίτες και Αστυνομία να βιώνουμε με αγωνία και θυσίες τις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας που έχει πλήξει την ανθρωπότητα. Οι ανάγκες που επιτάσσουν οι καιροί μας, καθιστούν τα φετινά Χριστούγεννα στον τόπο μας ξεχωριστά, αναδεικνύοντας τη δύναμη της θέλησης και την ικανότητα της κοινωνίας μας, να θέτει όρια, ώστε να υπερκερασθούν οι κίνδυνοι που την απειλούν, με αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα.

Ετούτα τα Χριστούγεννα θα τα θυμόμαστε, ως εκείνα της μεγάλης συλλογικής μας προσπάθειας. Ενώσαμε δυνάμεις, διευρύναμε δυνατότητες, θωρακίσαμε τη Δημόσια Υγεία. Ενώπιον του ιδιάζοντος κοινωνικού κλίματος, τόσο σε διεθνές, όσο και εθνικό επίπεδο η Ελληνική Αστυνομία και το δυναμικό της τιμά το εθνόσημο και αναδεικνύει το Ανθρώπινο πρόσωπο της. Με δύναμη, θέληση, επαγγελματισμό- ακούραστοι, με προσωπική και οικογενειακή υπέρβαση, οι γυναίκες και οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας υπερασπίζονται την αρμονία και την κοινωνική ισορροπία. 

Στο πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού αντανακλά το δικαίωμα στην Ασφάλεια, προϋπόθεση για την Δημοκρατία και την Ελευθερία. Σε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, επιλέγουμε στο φετινό μας ημερολόγιο να τιμήσουμε την Γυναίκα Αστυνομικό, ευχαριστώντας την για την πολύτιμη συμβολή στη διατήρηση του αξιόμαχου της ΕΛ.ΑΣ. και τη δημιουργία μιας σύγχρονης αστυνομίας, με πρόσωπο κοινωνικό, στραμμένο στον πολίτη, καταφέρνοντας να ισορροπεί επιτυχώς μεταξύ των ιδιαίτερων εργασιακών συνθηκών και των εξίσου απαιτητικών οικογενειακών της υποχρεώσεων.

Έρχεται το 2021 !!! και μαζί εύχομαι να γεννηθεί η Αισιοδοξία για ένα ασφαλές μέλλον, που στηρίζεται σε όλους εσάς, που αυτές τις Άγιες Ημέρες μοχθείτε, διατηρώντας μέσα σας το θαύμα της γέννησης του Χριστού, ώστε να όλοι να είναι ασφαλείς στα σπίτια τους.

Για αυτή, τη συμβολή, σας είμαι ευγνώμων και σας στηρίζω!
Η καινούργια χρονιά ας αναστήσει το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνει τις παγωμένες καρδιές τους κι ας χαρίσει σε αυτούς που αγωνίζονται τη ζωή, που τους αξίζει!

Χρόνια πολλά!

Με εκτίμηση,

Καρτσάκης Γεώργιος

Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Νομού Λασιθίου